torsdag 7 april 2011

Uppdateringar

Jag har varit dålig på att uppdatera P&T den senaste tiden p g a av mycket annat som hänt i livet. Jag kan dock konstatera att börsutvecklingen den senaste tiden varit mycket trevlig, inte minst i favoritaktien H&M som stigit ca 10 % sedan botten i samband med den japanska jordbävningen. En annan aktie som rört på sig sedan jag fyllde på är Tele 2.

Idag har jag passat på att återinvestera lite utdelningar och dessa pengar hamnade faktiskt i MSAB som är ett företag som jag också tror starkt på och jag passar därför på att utöka mitt innehav. Den som inte är bekant med MSAB rekommenderar jag att besöka bloggarna Fundamentalanalysbloggen och BB Trader. Det var också den förstnämnda som fick upp mina ögon för MSAB för ett år sedan och det tackar jag för.

Härom veckan skrev jag om Saab och andra biltillverkares tankar på att integrera Android i bilar. Nu har också Microsoft och Toyota inlett ett samarbete på området. Det stärker mig ytterligare i tron att uppkopplingen av våra bilar blir nästa IT-våg, vilket öppnar upp en stor ny marknad för tillverkarna och jag tror att Google med sin öppna källkod ligger bra till här.

Imorgon blir det intressant att se vad som händer med den amerikanska statsekonomin och lånetaket. (SvD, 2, 3, E24, 2, 3)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar